Favoriete klanten

Factor H, favoriete klanten

Mijn favoriete klanten zijn mensen die vooruit willen. Voor wie stilstand geen optie (meer) is. Zij willen de regisseur zijn van hun eigen leven, loopbaan en liefde en zijn bereid hierin te investeren. Zij willen meer

Energie

Enthousiasme

Engagement 

Zij willen de beste versie van zichzelf zijn! Zij willen plezier hebben in hun leven. Zij willen een inspiratiebron zijn voor anderen. Zij laten zich ook graag inspireren door anderen.

Mijn favoriete klanten nemen de verantwoordelijkheid voor zichzelf en daarmee voor hun ontwikkelen. Door te ontdekken welke kwaliteiten en talenten je in je hebt en hoe je deze volledig en voluit kunt inzetten. Voor je eigen geluk en welbevinden  en om bij te dragen aan het leven en geluk van anderen. Van jouw familie, vrienden, klanten, collega’s, buurt, sportclub enzovoort.

Je vindt mijn favoriete klanten onder:

  • Leidinggevenden, managers en ondernemers, die een rolmodel willen zijn voor hun medewerkers en hen de beste leidinggevende gunnen.
  • Ondernemers, managers, leidinggevenden en P&O-ers. Zij snappen dat mensen de kern van het bedrijf zijn en dat het gedrag en de houding van die mensen de uiteindelijk resultaten bepalen. Daarom willen zij de mensen inspireren en faciliteren het beste uit zichzelf te halen.
  • Teams, die graag optimaal willen samenwerken om het beste uit zichzelf, uit hun collega’s en andere samenwerkingspartners te halen.
  • Mannen en vrouwen, die zichzelf beter willen leren kennen, omdat ze snappen dat hun eigen gedrag het enige is wat ze direct en rechtstreeks kunnen beïnvloeden. Leiderschap, meer energie, enthousiasme en engagement  in je eigen leven beginnen bij zelfkennis.
  • Vrouwen en mannen, die steeds tegen die ene hobbel aanlopen, daar gek van worden en  er vanaf willen om (weer) vooruit te kunnen.

Heb jij het gevoel dat dit over jou gaat? Wil jij graag meer energie, enthousiasme en engagement in je leven of binnen je team?  Neem dan contact op voor een kennismakinggesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw wens vorm kunnen geven. 

Verder rondneuzen op de site kan ook. Misschien geven de tips die ik met je deel je al voldoende inspiratie en handvatten voor jouw volgende stap.